Çarşamba, Aralık 21, 2016

Yılbaşı İndirimleri


Bu aralar hangi alışveriş merkezine gitsem tıklım tıklım. Park edecek yer yok. İnsanlar otoparkta sıra bekliyor.:) Alışveriş çılgınlarını görmek istiyorsak yılın bu dönemleri alışveriş merkezlerini ziyaret etsek yeterli olacaktır.:)
 Tabii ki bende o çılgınlardan bir tanesiyim. Yıl sonu olduğu için her mağaza da çok büyük indirimler var. Bende bu indirimlerden az da olsa kenarından köşesinden faydalandım. 

Bakalım yıl sonunda yılbaşı için nerelerde ne kadar indirim var?

Madame Coco;


Madame Coco yılbaşı için yılbası hediyeleri adı altında biblolar, cam küreler, bayanlar için kalın altı kaydırmaz çoraplar, camlı cupcakeler, saksılı bitkiler ve duvar ürünleri olarak da çerçevelerde 

%50+ %50 indirim var. Bu indirim yılsonuna kadar geçerli.

Tantitoni;


Bana göre mutfak alışverişi olarak en tatlı, en narin mutfak ürünleri burada.
Tantitoni bu yıl yılbaşına özel olarak internet sitesinde 150 TL ve üzeri alışverişler için anında 10 TL inidirimi olan internete özel ürünler hazırlamış.
Ürünler ise, yılbaşı desenli şarap kadehleri, cupcake yılbaşı desenli cupcake kalıpları, termoslar her indirimli üründe kardan adam modelleri ve süsler.

Tantitoni indirim ürünlerini görmek için buraya tıklayın.

İnterner alışverişlerinize 50 TL ve üzerinde ise kargolar ücretsiz..

English Home;


English Home 'da net %50 indirim olan ürünler ise; çarsaf takımları, kavanozlar, mutfak ürünleri, gecelikler ve cupcake desenli saklama kaplarında net %50 indirim var. İnternete özel de ise kargo ücretsiz.

Karaca Home;


Karaca Home bu sene yılbaşına özel olarak bu nevresim takımını tasarlamış. İçerisinde hem nevresim takımı hemde özel olarak ayrıca battaniye var. Ve bu takımın fiyatı ise 199.00TL.

Karaca Home en uzun gece olan 21 Aralık gecesi için ( bugün ) için de internet sitesinde ücretsiz kargo imkanı sunmuş. (İnternet sitesi için...)

Benim yılsonu için alışveriş listemin başında en çok indirim yapan mağazalar olarak bunlar geliyor peki ya sizin? 

Gününüz güzel geçsin... 


Bol Kahveli
Bol Kahveli

Bol kahveli hoş sohbetli, kendinizden bir parça bulacağınız, hayata dair herşeyin konuşulduğu bu blogda bir fincan kahve eşliğinde keyifli zaman geçirmeniz dileği ile :)

15 yorum:

  1. Çok şahane indirimler var gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. Ben yılbaşı alışverişine takılmayanlardanım açıkcası. Artık indirimler her daim oluyor. Özellikle biz kadınlar kap kacak, tekstil ürünlerini alıp alıp depoluyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende boyle buyuk ındırımlerden genelde yararlanıyorum bıraz bıraz.:)

      Sil
  3. So interesting post) Thanks a lot for sharing)
    http://beyoutiful.com.ua

    YanıtlaSil
  4. Hepsi de favori mağazalarım... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. şahane indirimler gerçekten tüm yıl birikim yapılıp sene sonunda daha avantajlı alışveriş yapılabilir :) bu sene olmasa da inşAllah seneye düşüneceğim :D

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşıma hediye almak için mağazalara gittiğimde o kadar tıklım tıklım ki artık ne olursa alayım da çıkayım moduna geçtim :/ Bende artık internetten bakıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. internette den kırılacak eşya siparişi pek verilmiyor malesef..

      Sil
  7. esse var mı esseeee saol faydalı bilgi ingliş home ve coco ne hoş yaa :)

    YanıtlaSil