Salı, Temmuz 31, 2018

Kripto Para Borsasında ''BİTLO''

bitlo.com

2017-2018 sanal para borsasında ''bitcoin'' yani dijital para birimi olarak hayatımıza girerek isminden bir hayli söz ettirdi. Evveliyatı eski olmasına rağmen bizler bitcoini 2017-2018 yılında duymuş olduk.

Kripto para birimi (bitcoin) tam anlamıyla sanal para birimi olmakla beraber bir yandan da geleceğin para birimi olarak kabul ediliyor ve büyük kitlelere hitap etmesinin yanı sıra yurt dışında da bir hayli kullanılmaktdır.

Kripto Para Nedir? 

2017 yılında kripto para borsasına ilk önce Binans.com'la giren şirket, büyük bir değişikliğe giderek şirket isimlerini Bitlo.com olarak değiştirerek büyük bir kitleye ulaşmayı ve bu kitleye güvenilir hizmet sunmayı başarmışlardır. 

Bitlo.com üzerinden kişisel bilgilerinizi girip hesap oluşturduktan sonra sanal alışveriş yapabilme imkanını bizlere sundular. 

Merak Edilen Tek Unsur 'Yasal ve Güvenli' Mi?

Bitcoin hayatımıza girdiğinden itibaren sıkça söz edilen bir başka konu ise güvenilirliği ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yasal olup olmamasıdır. 

Yasallık ülkeden ülkeye değişiklik gösterse bile, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde bitcoin kullanımına bir yasak veya yasa kısıtlaması söz konusu değildir.

Bitlo.com' un sadece bir internet sitesi olmadığını ''Şirket'' bilgilerinden ve güvenliğinizin bitlo.com 'da uçtan uca korunduğundan emin olabilirsiniz.

Bitcoin kullanmak veya satın almak için bitlo.com'dan sanal cüzdan oluşturarak, gerçek para birimi karşılığında satın alıp sizlerde bitlo.com'la bitcoin dünyasına geçiş yapabilirsiniz. 




Bol Kahveli
Bol Kahveli

Bol kahveli hoş sohbetli, kendinizden bir parça bulacağınız, hayata dair herşeyin konuşulduğu bu blogda bir fincan kahve eşliğinde keyifli zaman geçirmeniz dileği ile :)

4 yorum:

  1. Son günlerin merak edilen konusunda bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Yatırım fırsatı arayanalar için farklı bir seçenek sunuyor. Ancak hem paramız karşısında değeri çok yüksek, hem de gelecek kaygısı yaratmıyor mu, ya yarın yasaklanırsa?

    YanıtlaSil
  2. Great post , I'm following you , please follow me too

    www.makeyourfashionchoice.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirici yazı için teşekkürler!
    Blogunuz harika!
    Yeni yazımı okumanız beni çok mutlu edecektir. Sevgilerimle!
    http://benirva.blogspot.com/2018/09/kendimi-gelistirmek-istiyorum-diyenler.html

    YanıtlaSil
  4. Merhaba!Blogunuzu çok beğendim. Bana beklerim :)
    https://benirva.blogspot.com/2018/09/kendimle-yarstm.html

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil